Taivo Massaažiteraapiad

Milleks on kasulik massaažipüstol?

Juba mõnda aega on paljude massööride töövahendite hulgas massaažipüstol. Milleks see siis hea on?

Massaažipüstoliga saab väga hõlpsalt leevendada pinges ja valulikke lihaseid ning sidekudet. See on ideaalne abimees treening- ja võistlussoojendusel, samuti kiirendab massaažipüstoli kasutamine lihaste taastumist ja vähendab vigastuste riski. Seadme abil kehale survet avaldades on võimalik valupunktidest kiirelt vabaneda ja seda saab kasutada igat sorti lihasvalude leevendamiseks. Massaažipüstoliga jõuab lihtsamalt sügavamate lihaskihtideni, kuhu käsimassaažiga ei jõua ja on võimalik saavutada kiiremini paremaid tulemusi.

Massaažipüstoli kasulikud omadused:

  • Kiirendab lihaste taastumist peale treeningut või võistlust;
  • Soodustab vereringlust, mis varustab lihaseid hapniku ja toitainetega;
  • Venitab ja lõdvestab lihaseid ning parandab nende liikuvust;
  • Vähendab märkimisväärselt hilisemat lihaste valulikkust peale suurt pingutust;
  • Süvakoemassaaž aitab samuti tasakaalustada hormoone ja parandada tuju, vähendades kortisooli (stressihormooni) taset, ning vabastades endorfiine.

Mina kasutan oma töös professionaalset massaažipüstolit Tratac Active Gun, mis on vaikne ja väga efektiivne töövahend ning sellega jõuab hõlpsalt sügavamate lihas- ja sidekoe kihtideni. Kliendid väga kiidavad!

Töö massaažipüstoliga
Taivo Massaažiteraapiad, Kuressaare
Mine tagasi